25 грудня 2013

18:21
Посольство США з жахом сприйняло новини про побиття журналістки Тетяни Чорновол. Ми засуджуємо цей напад і закликаємо до його негайного розслідування, яке, на відміну від розслідування попередніх подібних інцидентів, мусить привести винних до повної відповідальності згідно із законодавством України.
17:50
У ніч на сьогодні київську журналістку, яка займається розслідуваннями корупційних схем у вищих органах влади, жорстко побили. Наразі Тетяна Чорновол перебуває у реанімації, де її готують до складних операцій. Акції проти побиття журналістки сьогодні відбуваються по всій країні, відповідну заяву зробили провідні профспілкові організації журналістів - як Національна спілка журналістів, так Незалежна медіа-профспілка України.
15:59
24 грудня біля третьої години ночі було вчинено підпал автомобілю «Опель Омега», який перевозив координаторів та техніку для харківського Євромайдану. За попередніми підрахунками, сума збитків становить близько 2 тисяч доларів.
17:30
«Культурну революцію» у Харкові здійснили тисяча місцевих мешканців на чолі з двома письменниками – Сергієм Жаданом та Юрієм Андруховичем.