2 грудня 2013

01:53
У Харківському національному університеті будівництва та архітектури відбулась конференція «Харків велосипедний. Перспектива Є». Як повідомила «Справжній варті» керівник відділу міжнародних зв'язків громадської організації «Товариство учасників руху» Лариса Татарінова, було скероване звернення до керівників харківської влади, в якому окреслено конкретні пропозиції щодо створення у Харкові умов для розвитку велосипедного руху та велосипедної інфраструктури.
14:18
Біля пам'ятника Т. Шевченку відбувся нечисленний, але яскравий і пристрасний мітинг краматорців на підтримку вимог національного Євромайдану. Акція розпочалась стихійно зусиллями невеликої групи небайдужих городян, які закликали перехожих підтримати протести в Києві.
10:55
Сьогодні 2 грудня, Муніципальна галерея представить персональну виставку одного і постійного автора галереї, Гамлета Зіньковського. Саме таким чином, галерея святкуватиме сімнадцяте день народження.
11:15
В центрі сучасного мистецтва «Workshop» з нагоди Всеукраїнського дня толерантності з ВІЛ-позитивними людьми відкрився проект «Закриті обличчя». В рамках проекту відбулось інтерактивне спілкування молодих людей з директором обласного відділення ВБО «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ» Сергієм Дмитрієвим та головним лікарем обласного центру профілактики та боротьби зі СНІД Олександром Черкасовим.