14 серпня 2014

20:57
13 серпня у воєнному госпіталі Харкова пройшов концерт за участі харківських музикантів. Захід був організований волонтерською групою «Help Army»
20:39
Представники Міжнародного комітету Червоно Хреста встановили первинний контакт з російським «гуманітарним конвоєм».
20:30
Верховна рада прийняла урядовий закон про санкції. За це рішення віддали свій голос 244 депутати.
20:22
13 серпня внаслідок вибуху снаряда в місті Зугрес Донецької області загинули 15 людей, серед них троє дітей.
18:04
Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін вважає, що влада повинна затвердити посаду міністра з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.
13:56
Загоряння сталося вранці 14 серпня у новобудові по проспекту Леніна на Павловому Полі.
11:44
У харківських пунктах обміну валют у четвер, 14 серпня, почали дешевшати євро і долар.
10:51
Як повідомляють представники Нідерландської ради по безпеці, що очолюють розслідування падіння малазійського авіалайнера, попередні результати розслідування будуть відомі світу вже у першу неділю вересня. 17 липня авіалайнер «Боінг-777» «Малайзійских авіаліній», вилетівший з Нідерландів до Лумпур, розбився на території східної України в результаті чого загинули всі 298 , які перебували на борту. В результаті чого було відкрито міжнародне розслідування, яке очолили нідерландські спеціалісти.
09:42
Піротехніки ДСНС щоденно продовжують розміновувати звільнені від терористів міста на сході країни. За словами начальника зведеного загону ДСНС України міста Слов’янськ, Петра Кісільова, для проведення робіт по розмінуванню територій працівниками спецслужб організовано евакуацію мешканців прилеглих вулиць на безпечну відстань та забезпечено оточення і перекриття доріг та вулиць.
09:26
Напередодні парламентських виборів, які можуть стати рушієм для кадрових змін у області та країні, а також про інші не менш важливі плани розповідав член Правого сектору Андрій Денисенко під час прес-конференції у медіацентрі «ДНЕПР ПОСТ».