23 серпня 2014

00:00
23 серпня до Дня державного прапору України та Дня солідарності з жертвами тоталітаризму в Харкові відбувся «антигепівський» марш.
17:08
Через бойові дії в Луганську за минулу добу поранення отримали 68 мирних жителів.
17:04
Національний банк України 20 серпня викупив у небанківських фінустанов облігації внутрішньої держпозики на 11,982 млрд грн. Очевидно, йдеться про облігації, випущені для капіталізації НАК «Нафтогаз України», повідомляє УНІАН.
16:52
Падіння економіки України в другому півріччі може посилитись, оскільки військовий конфлікт у Донбасі, як і раніше. буде сковувати промисловість регіону. Навіть якщо гостра фаза конфлікту завершиться найближчим часом, відновлення економіки затягнеться. Падіння українського ВВП, за підсумками року, може становити 7%, а середньорічний показник інфляції – 11,3%.
13:17
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з засновником Фонду «Відкрите суспільство», міжнародним філантропом Джорджем Соросом.
13:13
У Донецькій та Луганській областях через дії терористів пенсійні виплати профінансовано не в повному обсязі.
13:11
Кабінет Міністрів України підготував на розгляд Ради національної безпеки і оборони (РНБО) перелік документів про введення санкцій стосовно Російської Федерації як держави та близько 65 юридичних і 176 фізичних осіб, більшість з яких - громадяни РФ, повідомив міністр юстиції Павло Петренко.
13:08
Литва найближчим часом надасть Україні гуманітарну допомогу, повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявичюс.
13:06
Бойовики розбомбили будинок Донецького обласного краєзнавчого музею.