24 серпня 2014

09:27
23 серпня напередодні Дня Незалежності України в харківському Літературному музеї пройшов український день.
14:46
Акція відбулася у Вашінґтоні, Філадельфії, Детройті та Нью-Йорку.
14:43
Президент Петро Порошенко нагородив льотчицю Надію Савченко, яка перебуває в російському полоні, орденом "За мужність" ІІІ ступеня.
14:38
Під Маріуполем в ніч на 24 серпня військові відбили напад на один із блокпостів, затримавши кількох терористів.
14:13
У Києві відбувся військовий парад, присвячений Дневі Незалежності. На параді президент країни зробив кілька важливих заяв. Зокрема він заявив, що українці мають готуватися до життя в умовах постійної зовнішньої агресії.
14:10
Ніч на 24 серпня пройшла напружено, звуки залпів та вибухів лунали в усіх районах міста. За минулу добу через артобстріли в місті виникло 13 пожеж, 9 з яких в житлових будинках приватного сектора, повідомили в прес-службі мерії.
13:07
22 серпня в Мюнхені невідомими(?) вандалами залито червоною фарбою меморіальну дошку Ярославу і Славі Стецькам, встановлену на фасаді будинку на Цеппелінштрассе, 67, в якому тривалий час працював Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців), в різні роки очолюваний Ярославом і Славою Стецько.
12:31
Як повідомили УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, з 4 серпня управління Держказначейства в Луганській області було змушене припинити свою роботу – в результаті бойових дій були пошкоджені комунікаційні канали зв'язку оператора «Укртелеком».
12:21
Як повідомляє прес-служба Президента України, про це віце-президент США Джозеф Байден заявив під час консультацій з Петром Порошенком.