26 серпня 2014

16:08
Україна щойно ухвалила законопроект про санкції проти російських компаній, але російський бізнес, який працює в Україні, вже розплачується за політику. Український споживач не хоче купувати російські товари, ходити в російські ресторани і зберігати гроші в російських банках.
15:35
Законопроект підготовлений Міністерством інфраструктури України за власною ініціативою.
15:24
На проведення позачергових парламентських виборів в Україні 26 жовтня 2014 року, відповідно до норм чинного законодавства, необхідно близько 980 млн грн, але шляхом внесення змін до закону можна зменшити цю суму на 140 млн грн, повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.
15:03
Нафтогаз вважає, що цей платіж був здійснений безпідставно, в результаті чого він був повернений відправнику.
14:11
Більше 600 чоловік зараховано на перший курс Харківського університету повітряних сил ім. Кожедуба. Про це повідомили "SQ" в Регіональному медіа-центрі Міноборони.
13:30
Політрада партії "Батьківщина" ухвалила рішення підтримати кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду прем'єр-міністра за наслідками формування коаліції у новому парламенті. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.
13:15
Президент України Петро Порошенко розпочне свій візит до Мінська з двосторонньої зустрічі з верховним представником ЄС із закордонних справ Кетрін Ештон.
13:06
Армія продовжує операцію зі знищення незаконних збройних формувань та диверсійних розвідувальних груп.
12:54
У Донецьку ніч з 25 на 26 серпня пройшла неспокійно. У Петровському і Київському районах міста йшли бойові дії.
12:26
Президент України Петро Порошенко звернувся до громадян із заявою про те, що він розпустив Верховну Раду.