31 серпня 2014

13:21
31 серпня в Харкові на площі Свободи пройшло чергове недільне віче, в ході якого був обговорений ряд найбільш злободенних проблем міста.
23:22
В Києві відбувся допрем’єрний показ кінострічки «Сходи Якова». Героями документального фільму стали троє однокласників – колишній глава УГКЦ Любомир Гузар, син командира УПА Юрій Шухевич та медик в третьому поколінні Борис Білинський. Наступний показ відбудеться у Львові 9 вересня.
23:00
Підрозділ спецпризначення одеської міліції «Шторм» вийшов з оточення з-під Луганська без втрат.
22:54
Бойовики, які захопили під свій контроль місто Горлівка, планують здійснити на 1 вересня низку терактів у школах.
22:31
Європейський Союз закликає Росію негайно вивести свої війська з території України. Як повідомляє УНІАН, про це йдеться у висновках Європейської Ради, ухвалених за результатами засідання.
22:16
У місті Каменськ-Шахтинський Ростовської області стоїть друга колона з російським «гуманітарним вантажем», який мають направити на схід України.
22:03
Угоду про асоціацію між Україною та ЄС буде синхронно ратифіковано у Брюсселі та Києві. Голова Європарламенту запевнив українського президента в повній підтримці з боку ЄС.
21:59
Співробітники прокуратури Галичини відремонтували для українських військовослужбовців, які знаходяться в зоні бойових дій, броньовану машину БТР.
21:50
За повідомленнями бердянських чиновників, ситуація з переселенцями із зони АТО загострюється.
21:47
Європейський Союз закликає Росію негайно вивести свої війська з України. Про це йдеться у висновках Європейської Ради, ухвалених за результатами засідання, яке відбулося в суботу, повідомляє УНІАН