19 квітня 2018

22:31
Тепер «філії» організації працюватимуть у Харкові, Житомирі, Львові, Херсоні та Одесі.
22:08
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 19 квітня ухвалила рішення про затвердження конкурсних умов та оголошення конкурсу на місцеве мовлення на 23-х радіочастотах у Харківській області.
19:11
Ситуація навколо газової заправки на Журавлівській набережній, 2 біля метро «Київська» має своє продовження.
17:53
Питання безпеки місць масового відпочинку на водних об’єктах Харківщини розглянули під час засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.
17:02
Під час ДАНТЕFEST'у будуть зібрані кошти для "Летючого дому", адаптаційного центру для сиріт, підлітків та студентів з інвалідністю.
16:03
Близько 50 учасників АТО зможуть купити квартири за допомогою обласної програми в цьому році.
15:57
В рамках підготовки до проведення фіналів чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів, Кубок Ліги чемпіонів зможуть побачити футбольні вболівальники в шести містах України, у тому числі і Харкові.
14:39
Фахівці відповідають - які документи потрібні, хто має підписувати, яких лікарів можна обрати, чи мають дитина і батьки обслуговуватись в одному закладі і чи виїжджатиме лікар до дитини додому.
13:02
У Міжнародний день пам'яток та історичних місць, 18 квітня у Верховній Раді виступала керівниця всеукраїнського проекту «Ctrl+S. Закон на захисті культурної спадщини», директорка БО «Благодійний фонд "Харків з тобою"» Олена Рофе-Бекетова.
12:36
Голова ХОДА на нараді з прем’єр-міністром 18 квітня порушила питання фінансування медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб, які не враховуються при визначенні розміру медичної субвенції для регіону.