18 квітня 2018

16:40
23 травня на стадіоні «Металіст» відбудеться унікальний матч, в якому Збірна друзів Олександра Горяїнова зустрінеться зі збірної футбольних зірок України.
16:31
Комунальні установи охорони здоров'я Харкова перетворені у комунальні некомерційні підприємства Харківської міськради.
16:22
Якісь вандали зруйнували клумбу клумбу на Клочківському спуску.
16:14
З 21 квітня маршрут пасажирського поїзда № 369/370 Баку-Харків формування ЗАТ «Азербайджанські залізниці» буде продовжено до станції Київ-пасажирський.
17:34
18 квітня голова ХОДА взяла участь у зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з головами обласних державних адміністрацій.
15:56
У Харкові стартує шоста хвиля соціального проекту «Новий відлік», спрямованого на допомогу всім охочим у відкритті, розвитку і відновленні підприємницької діяльності. Організаторами даного проекту в черговий раз виступила «Асоціація приватних роботодавців».
17:04
18 квітня голова ХОДА взяла участь у зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з головами обласних державних адміністрацій.
15:14
Харківська місцева прокуратура №1 направила до Харківського окружного адміністративного суду 2 позови щодо стягнення з одного з промислових підприємств міста заборгованої компенсації витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, які отримують працівники, зайняті на роботах з особливо шкідливими і важкими умовами праці.
14:25
У Харкові пройде регіональний форум «Мудрі батьки – щаслива дитина».