20 січня 2020

16:16
17 та 18 січня Палац спорту «Локомотив» приймав юних борців з 10 країн світу на міжнародному турнірі з вільної боротьби серед кадетів пам'яті Леоніда Дуная.
16:13
Харківська місцева прокуратура №6 направила до Харківського районного суду області позовну заяву про повернення з незаконної оренди у власність держави землі вартістю понад 4 млн грн.
16:10
Відповідне розпорядження підписав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.
16:07
Заплановані роботи філіями ДП «Харківський Облавтодор» на державній мережі доріг.
14:58
Депутат Харківської облради Юлія Світлична провідала родину Крижановських, яка минулого року завдяки обласної програми підтримки дітей-сиріт отримала власне житло.
14:16
У понеділок, 20 січня у Міжнародному аеропорту «Харків» відбувся виступ зведеного оркестру, до якого увійшли музики Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та інших навчальних закладів.
12:49
Харківський історичний музей імені М.Ф. Сумцова 21 січня відзначить 100-річний ювілей.
11:58
Територіальним управлінням ДБР у м. Полтава під оперативним супроводом УСБУ в Харківській області та процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області повідомлено про підозру інспектору митного поста у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
10:54
На дорогах Харківської області працює спецтехніка, особливо на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).
09:54
Волонтери групи «Сестра милосердя АТО / Харків», які взяли під свою опіку бійців, доставлених в харківський шпиталь з передової, звертаються до харків'ян за допомогою.