27 січня 2020

14:04
У Харкові працюють над створенням електронного посвідчення водія.
18:09
За результатами інспекційного відвідування держпідприємства «Ізюмське лісове господарство» інспекторами Головного управління Держпраці у Харківській області у грудні 2019 р. були виявлені чисельні порушення Кодексу законів про працю України та складено припис про усунення виявлених порушень.
15:40
З 24 січня по 14 лютого в арт-центрі Closer запрацювала медіа-машина. «Продукування снів або що пропонує сучасна медіа-машина» - це спільний проєкт-діалог, який ведуть протягом багатьох років відеожурналіст The Associated Press Мстислав Чернов і фотограф, представник третьої хвилі Харківської школи фотографії Ігор Чекачков. Відправна точка виставки - дебютний роман Мстислава Чернова «Часи сновидінь». Кураторкою виставки стала Катерина Носко.
15:02
Поліцейські Харкова забезпечили правопорядок під час зібрання громадян під стінами ХОДА 27 січня.
13:10
27 січня в 19:30 на головній сцені ХНАТОБ/СХІD OPERA в одному концерті вперше зберуться дует 5'NIZZA (Сергій Бабкін та Андрій Запорожець), Сергій Жадан, Ната Сміріна, Марія Чайковська, Agata Vilchyk GROUP, Олег Каданов, Ната Кот і Юність Юнга.
14:29
Українофоб Андрій Лесик отримав свинячим язиком по обличчю під стінами Харківської ОДА, де він сьогодні збирав свій проплачений колаборантський мітинг проти вивчення української мови в українських школах.
13:06
Дорожньо-транспортна пригода сталася на Павлівській площі в неділю, 26 січня.
12:20
Харківські рятувальники загасили палаючий автомобіль, припаркований біля жилого будинку на вулиці Гвардійців Широнінців.
11:11
27 січня біля Будинку рад на Сумській, 64, мала відбутися акція проросійських прихильників «Опозиційної платформи За життя» чолі з у Андрієм Лесиком, які протестуватимуть проти норм Закону України про функціонування української мови.
10:15
Траса Чугуїв – Мілове на Харківщині, яку відновили у 2018 році, пройшла випробування часом і через два роки експлуатації залишається в доброму стані.