23 березня 2020

18:05
У заступника голови Харківської облради Володитмира Скоробагача тест підтвердив захворювання на COVID-19.
12:09
Онлайн-читання й розмови про літературу та флешмоб із книжковими порадами – от що пропонує на карантинний час літературний проєкт #Читай-пиши. Роблять його Благодійний фонд Сергія Жадана, Barabooka та Український інститут книги – як продовження конкурсу школярських рецензій на твори української літератури.
15:58
Дорожньо-транспортна пригода сталась на Окружній дорозі біля харківскього автомобільного ринку сьогодні, 23 березня.
12:57
Правопорушення, пов’язані із неприпиненням господарської діяльності з боку посадових осіб торговельних підприємств, зафіксовані в Осно’вянському та Шевченкіському районах міста під час рейдів мобільних груп поліції.
11:34
З 20 березня по всій Україні та на Харківщині, зокрема, вулицями населених пунктів почали курсувати спеціальні автомобілі ДСНС із гучномовцями, за допомогою яких рятувальники інформують людей про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією.
10:45
На дорогах Харківської області техніка працювала у цілодобовому режимі. Робота була спрямована на очищення проїзної частини та ліквідацію ожеледиці.
09:38
Українська Вікіпедія є найбільшою в історії енциклопедією українською мовою, і вона продовжує зростати. Щодня дописувачки та дописувачі створюють приблизно 240 статей — і вночі 23 березня їхня загальна кількість сягнула мільйона.