3 березня 2020

14:18
Поліція не виявила в учбовому закладі Харкова вибухонебезпечних речових. Жодної небезпеки для оточуючих він не становив.
12:05
На Харківщині відібрано чималу групу осіб, які вирішили стати контрактниками. Їх направлено до різних навчальних центрів для опанування військових фахів.
16:12
Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична має досвід успішного управління у складному регіоні.
15:28
Слабкість виборчої кампанії кандидата в депутати від партії «Слуга народу» на 179 окрузі Харківської області змусило керівництво фракції зняти її з виборів.
14:12
За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України підтверджено перший випадок COVID-2019 в Україні. Ведення і визначення цього випадку, а також епідрозслідування здійснюють відповідно до затверджених алгоритмів МОЗ, Центру громадського здоров’я України та рекомендацій ВООЗ.
12:32
У Харкові 5 березня відбудеться панахида за усіма воїнами, які загинули смертю хоробрих у лютому цього року.
12:00
Капралу поліції, який в ніч на 12 листопада відкрив стрілянину на станції метро «Наукова», призначена психіатрична експертиза.
11:30
Прокуратура Харківської області оскаржуватиме обраний судом запобіжний захід щодо 55 учасників масових заворушень на «Барабашово».
10:42
Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув пішохід, сталася на Великій Панасівській 2 березня.
09:40
На замовлення Служби автомобільних доріг, підрядним підприємством ДП «Харківський облавтодор» проводиться аварійний ямковий ремонт на автомобільних дорогах державного значення Харківської області.