Мистецтво

17:46
24 грудня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала вже п’ята ювілейна виставка під назвою «Різдвяний подарунок Слобожанщині».
16:06
В харківському Літературному музеї пройшов відкритий захід, присвячений футуристам та самому футуризму як напрямку в мистецтві.
13:02
Нещодавно в харківській книгарні «Є» відбувся літературний вечір, присвячений виключно україномовній поезії та прозі.
10:07
В хабі Spalah відбувся творчий вечір Сергія Жадана під назвою «Вірші. Проза. Переклади».
17:47
Руслана бігала по залу, її вокал та енергетика були вищі всіх похвал, артисти з «95-го кварталу» та повітряні акробати були на висоті, а Скрипка та його хлопці «віджигали». Скрипка стрибнув на глядацьке крісло поряд зі мною, аби висловити своє схвалення, я ж показав йому «козу». Реакція рокера була миттєвою: він зняв з мене окуляри , і частину пісні проспівав у них, - такі враження від благодійного концерту, що 16 грудня відбувся у Харкові з нагоди Святого Миколая, висловив на своїй сторінці у ФБ глядач Тарас Тарасов.
14:39
В харківській книгарні «Є» пройшла презентація низки дитячих книг від «Фонтану казок» за участі поета та головного редактора видавництва Івана Андрусяка.
18:55
Виставка "Захоплення", що об'єднала три серії робіт харківського художника Микити Філоненка, нещодавно відкрилася в СКЦ "Автономія".
10:52
В харківській книгарні «Є» в межах фестивалю «Обручка Катерини» відбулася презентація книжок Бориса Гуменюка «Вірші з війни» та Олафа Клеменсена «ЛІТО-АТО».
09:06
В харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала виставка автопортретів, присвячена художниці Зінаїді Серебряковій під назвою «Себе як в дзеркалі я бачу…».
19:22
У Палаці Спорту харків'ян порадував своїм грандіозним концертом гурт «Бумбокс». Цей перший такий масштабний виступ музикантів у місті.