Відомий сепаратист Бородавка отримав умовне покарання

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 2 серпня 2016, 10:58
У Харкові прихильника "Руской вєсни" Андрія Бородавку засудили до трьох років ув’язнення умовно

Вирок Бородавці виніс Дзержинський райсуд Харкова 29 липня.

Суд кваліфікував дії Бородавки як умисні, спрямовані на зміну меж і державного кордону України.

8 липня між прокурором і Бородавкою укладено угоду про визнання винуватості, відповідно до якої міра покарання обвинуваченому за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу країни – три роки позбавлення волі без конфіскації майна зі звільненням від відбування покарання з іспитовим терміном.

Андрій Бородавка — на свободі

Суд, вивчивши матеріали справи, затвердив угоду про визнання винуватості та призначив Бородавці покарання у виді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на 2 роки. Запобіжний захід до обвинуваченого суд вирішив не застосовувати, тільки зобов’язавши його не виїжджати за межі України та не змінювати місце постійного проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції та періодично з'являтися для реєстрації в інспекцію.

Нагадаємо, запобіжний захід харківському блогеру, якого підозрюють в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, не обирався.30 червня Київський районний суд Харкова постановив заарештувати майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі, а в якості запобіжного заходу — взяти підозрювану під варту на 60 днів без права внесення застави. Прихильники та противники головної комуністки Харкова одночасно мітингували під облпрокуратурою з протилежними закликами. 8 липня мало відбутися слухання апеляції адвокатів щодо запобіжного заходу, алеАлександровська не з’явилася, заявивши про погане самопочуття

comments powered by HyperComments