"Динаміка розвитку Харківщини має вплив на сусідні регіони. Вітаю вас із цим" - Посол Чеської Республіки (вiдео)

Понеділок, 4 червня 2018, 19:31
Харківщина посідає виняткове місце серед українських регіонів: динаміка її розвитку виходить за рамки області.
"Динаміка розвитку Харківщини має вплив на сусідні регіони. Вітаю вас із цим" - Посол Чеської Республіки (вiдео)

Таку оцінку Харківській облдержадміністрації дав Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула під час візиту до Харківської області у складі дипломатичної делегації з Європи.

«Це має вплив на сусідні регіони - і я вітаю вас із цим. Це говорить про те, що керівництво області добре працює», - зауважив Посол.

Надзвичайні та повноважні посли Угорщини, Польщі, Чехії та Словаччини вперше разом відвідали Харківську область. Метою свого візиту європейські посли поставили ознайомлення з тим, які можливості є в регіонах України, в першу чергу – економічні.

Нагадаємо, голова ХОДА Юлія Світлична зустрілася із послами країн Вишеградської четвірки. Під час зустрічі говорили про розширення економічного співробітництва та освітніх програм. Юлія Світлична, за її словами, результатами перемовин задоволена. 

«Справжя Варта» також повідомляла, що тиждень тому голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична зустрілася із Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон.

У березні голова ХОДА провела зустріч з Постійним представником Офісу Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) в Україні Такаакі Кавано і домовилася про спільну реалізацію екологічних проектів.  

comments powered by HyperComments