Понад 30 співробітників Харківського національного університету звернулися до Світличної під час особистого прийому громадян

Вівторок, 10 липня 2018, 18:02
Усіх охочих губернатор вислухала та пообіцяла тримати під контролем порушені питання.
Понад 30 співробітників Харківського національного університету звернулися до Світличної під час особистого прийому громадян

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

 ХНУРЕ губернатор відвідала 10 липня. Вона ознайомилася з науковими успіхами вишу, а також провела нараду. Гарною традицією став особистий прийом громадян, який голова ХОДА проводить майже у кожному закладі, у якому перебуває з візитом. 

У Харківському національному університеті радіоелектроніки охочих поспілуватися з губернатором виявилося дуже багато. Юлія Світлична прийняла більше 30 громадян. 

Зокрема, вони зверталися з питаннями, пов`язаніими з розвитком науки та вищої навчальної школи на Харківщині. Також до голови ХОДА зверталися з питаннями про допомогу у вирішенні проблем зі сфер ЖКГ, щодо ремонтів об’єктів інфраструктури та дорожнього комплексу. Велика кількість питань стосувалася соціального захисту та виділення матеріальної допомоги, у тому числі на лікування.

«Було багато питань від науковців, і ми будемо долучатися до вирішення кожного з них. Маємо підтримувати науку в Харківській області і науковців - зокрема. Усі озвучені питання знаходяться на моєму особистому контролі та будуть вирішені якісно і в оптимальні терміни, - підкреслила Юлія Світлична. - Велика кількість питань стосується надання допомоги на оздоровлення та лікування, вирішення соціально-побутових проблем. Сьогодні, завдяки децентралізації, ініційованій Президентом, маємо в обласному бюджеті достатньо коштів, щоб надавати таку допомогу людям. які опинилися у складних життєвих обставинах».

Голова ХОДА запевнила, що й надалі проводитиме виїзні прийоми громадян.

«Будемо продовжувати спілкуватися з людьми безпосередньо там, де вони працюють, навчаються, живуть. Для цього будемо й надалі виїжджати на підприємства та в установи області, - сказала Юлія Світлична. - Реагуємо на кожне питання, яке ставлять громадяни, та вирішуємо конкретні проблеми конкретних людей».

Варто зауважити, губернатор Харківщини Юлія Світлична систематично проводить особисті прийоми громадян на великих підприємствах. Зокрема, на особистому прийомі працівників Південної залізниці Юлія світлична проанонсувала підвищення зарплат. 16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Вона також розповіла про підвищення зарплат на підприємстві найближчим часом. А наприкінці квітня Юлія Світлична взяла під особистий контроль стан справ на «Хартроні».

Також ми писали, що 24 травня відбувся прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти» за участі губернатора Харківщини. Після прийому у ХНАТОБі губернатор запевнила, що обласна влада буде допомагати колективу ХНАТОБу в вирішенні їх питань.

А вчора відбувся особистий прийом громадян у Харківській обласній кліничній лікарні. 

comments powered by HyperComments