Впевнений: ми посадимо не тільки дерева – Чагаровський

Вівторок, 6 серпня 2019, 13:38
За той час, що директор ГП «Жовтневий лісгосп» Руслан Чагаровский перебував у вимушенiй відпустці, лісгосп довели майже до банкрутства.
Впевнений: ми посадимо не тільки дерева – Чагаровський

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Тільки заборгованість по зарплаті склала 6 335 906 гривень. І що характерно, повії медіапростору умовчують той факт, що борг перед працівниками виник під час директорату підлеглого саме пана Сиси. Таким чином, фейкові ГОшки, на кшталт Сисовської NON STOP, маніпулюють суспільною думкою ніби я не виплачував заробіток працівникам. Однак ці документи не підробиш, та й мої колеги з Жовтневого лізгоспу знають ху із ху, та справжніх крадiiв лiсу.

Переконаний, мм посадимо не тiльки новi дерева», - написав він.

Нагадаємо, 26 липня в Харківській області співробітники СБУ спіймали «чорних лісорубів». Вони заблокували масштабні розкрадання деревини з державних лісництв регіону. Тоді було встановлено, що зловмисники здійснювали незаконну заготівлю деревини дуба на території державних лісових угідь та вивозили її для подальшої реалізації.

Того ж дня Золочівський районний суд відмовив у накладенні арешту на транспортні засоби і спиляну деревину, які було затримано в Золочівському, Чугуєвському і Красноградському районах області.

А нещодавно на Харківщині були зафіксовані нові випадки незаконної вирубки дерев у таких районах, як Нововодолазький, Харківський та Богодухівський. Співробітники поліції встановлюють суму завданих збитків. З‘ясовується походження дерев та усіх обставин подій.

comments powered by HyperComments