«Лісник Зеленського» наколядувавши 5 мільйонів гривень за добу, вийшов на волю - ЗМІ

Вівторок, 5 листопада 2019, 12:07
Керівник Гутянського лісгоспу, який попався на передачі хабаря детективу НАБУ, заплатив призначений судом залог та вийшов із слідчого ізолятора.
«Лісник Зеленського» наколядувавши 5 мільйонів гривень за добу, вийшов на волю - ЗМІ

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на захисника Сиси Ігоря Черезова.

«Вчора внесли заставу і він вийшов з СІЗО», - сказав він. Також адвокат повідомив, що гроші внесли родичі Віктора Сиси.

Тепер Сиса зобов'язаний прибувати в суд по кожній вимозі детектива або прокурора у кримінальному провадженні; не залишати населений пункт, в якому він проживає, без дозволу детектива; повідомляти детектива про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками у даній справі, носити електронний браслет контролю і здати паспорти.

Нагадаємо, посадовець пропонував старшому детективу НАБУ 100 тисяч доларів за за вирішення питання про закриття кримінального провадження. До речі, запропонувавши детективу НАБУ хабар у сто тисяч доларів, Сиса віддав по факту суму у сто десять тисяч доларів.

Нагадаємо, коли Президент під час робочої наради у Харкові запитав, хто контролює «чорних лісорубів» в області, керівник ДП «Жовтневе лісове господарство» Руслан Чагаровський назвав ім’я директора Гутянського лісгоспу Віктора Сиси. Президент пообіцяв особисто приїхати в Гутянський лісгосп і все перевірити. При цьому зазначив, що звернувся до правоохоронних органів, щоб побачити реальну ситуацію.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід директору одного з державних підприємств, розташованих на території Харківської області, у вигляд тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення 4,994 млн грн застави.

 

comments powered by HyperComments