«Гепу - геть!» - перед ХАЗом на Зеленського чекає пікет проти Кернеса (ФОТО)

Середа, 6 листопада 2019, 12:16
Декілька харківських активістів зібралися біля Харківського авіаційного заводу на пікет проти мера міста.
«Гепу - геть!» - перед ХАЗом на Зеленського чекає пікет проти Кернеса (ФОТО)

Як повідомляє кореспондент «Справжній Варти», учасники акції тримають плакати «Гупу – геть!», «Гепу на нари», «Кернес лідер ОПГ» тощо.

Зовнішній вигляд і кількість активістів дуже нагадує групу, які пікетували Офіс Президента, а раніше - з'їзд парії «Слуга народу», споряджену до Києва власником торгового ринку «Барабашово» Олександром Фельдманом.

Нагадаємо, на сесії міської ради 21 вересня міський голова заявив. що місто наведе лад із землею в районі «Барабашово». Депутати ухвалили рішення про перейменування комунального підприємства «Харків-Паливо» на комунальне підприємство «Міський торговий ринок». За словами Кернеса, підприємство створене для того, щоб вирішити земельний конфлікт на ринку «Барабашово», і щоб підприємці могли укладати прозорі договори безпосередньо з КП.

На сесії міськради 16 жовтня депутати затвердили будівництво дороги через ринок «Барабашово». Протяжність нової магістралі складе 2,5 км. В ході будівельних робіт також будуть зведені нові підпірні стовпи для метромосту.

Нагадаємо також, що 7 червня на ринку відбулася бійка, у якій постраждав оператор знімальної групи харківських «Вістей» Вадим Макарюк.

comments powered by HyperComments