Харкiв

11:41
280 одиниць техніки та 312 робітників очищують від снігу дороги області.
09:23
КП "Харківводоканал" повідомило, де 3 грудня не буде води у Харкові
20:41
У Харкові з'явився Центр допомоги жінкам, які постраждали від насильства. Його місцезнаходження будь-кому не розкривають.
20:08
Сьогодні представники Державної фіскальної служби спільно з громадськими активістами провели рейд так званими «наливайками». Проте цього разу порушень виявлено не було.
19:02
За прогнозом синоптиків, 3 грудня в Харкові - рясний снігопад, пориви вітру, температура вночі - від 5 до 3 градусів морозу, вдень - від 4 до 2 градусів нижче нуля.
18:43
Для вирішення проблем харківських залізничників він пропонував провести форум в Києві і встиг перерахувати гроші виданню KHARKIV Today за оренду залу
18:01
2 грудня активісти ГО «Східний Корпус» і ЦК «Азов» провели акцію «Похорон справедливості», яка стала реакцією на замах на життя керівника організацій Олега Ширяєва.
17:59
Сьогодні на прес-конфренції вони розповіли подробиці про обшуки 2 грудня у Харкові квартир Володимира Рисенка, юриста цієї організації.
17:49
Про це заявив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко головам ОСББ з Московського, Шевченківського та Київського районів Харкова у ході особистого прийому громадян 2 грудня