Харкiв

13:42
Планується перейменування сел Жовтневого і Пролетарки, а також селища Піонер.
13:19
Віта Дубовік запропонувала створити ініціативну групу і поспілкуватися з прокурором. Активісти висловили впевненість, що він має вийти особисто. З рядів зазвучали вигуки «Прокурор».
12:33
Харківська область, поряд з Дніпропетровською, Полтавською, Вінницькою, Львівською, Івано-Франківською та м. Києвом, стала пілотним регіоном для реалізації проекту з профілактики неінфекційних захворювань (НІЗ).
11:42
Міський Департамент будівництва та шляхового господарства у березні 2016 року перерахував за ремонт доріг 8,45 млн.грн. Кошти отримали три фірми, наближені до керівництва міськради.
11:03
Лекція, присвячена одному з найбільш цікавих та характерних феноменів української культури, відбудеться 7 квітня о 18:30.
09:50
Вдруге Олександр Ярославський завітав до Харківського національного університету міського господарства ім. А.Н. Бекетова.
18:47
У зоопарку відбулося свято, присвячене Всесвітньому Дню перелітних птахів.
17:26
Майор служби цивільного захисту був викритий на хабарництві завдяки сумісним діям СБУ, прокуратури та співробітників внутрішньої безпеки Державної служби.
17:01
2 квітня у Харкові була проведена спеціальна операція по затриманню слідчого Шевченківського відділу поліції, який виявися хабарником.
13:25
Стало відомо, що сьогоднішнє судове засідання щодо обрання міри запобіжного засобу для «Крима» (Павла Долженка) було перенесене на понеділок, 4 квітня о 14:30.