Харкiв

18:47
Активісти впевнені, що сьогоднішню акцію «Ні корупції в прокуратурі» свідомо намагалися зірвати. Також у них є претензії до роботи поліції.
18:36
На філологічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна 29 березня відбудуться урочистості до дня народження відомого українського письменника.
18:05
В ХАКІ розповідають про подробиці та наслідки сьогоднішнього побиття активістів під обласною прокуратурою.
17:04
Під будинком прокуратури Харківської області активісти провели акцію на підтримку Давида Сакварелідзе і його команді, якій заважають втілювати реформи.
16:07
Харківська обласна бібліотека для юнацтва 3 квітня проводитиме творчу майстерню з виготовлення квітів із гофрованого та крепового паперу. До участі запрошують батьків і дітей.
15:51
Сьогодні опівдні під будівлею облпрокуратури відбувся пікет на підтримку всеукраїнської акції «Ні корупції в прокуратурі».
15:28
Українець знаходився в міжнародному розшуку за крадіжку.
15:16
За інформацією кореспондента «Справжньої варти», постраждав Дмитро Олійник, серед нападників — людей в чорних куртках з капюшонами — були люди «Сотні Лева».
14:19
Зустріч «Давай поговоримо про екологію» відбудеться 29 березня у медіацентрі «Время».
13:09
Студентське братство Українського католицького університету організує спільне святкування Великодня. Уже шостий рік поспіль на свято запрошують гостей з інших областей України.