Харкiв

15:59
Під Чугуєвом, Куп'янському та Великмй Бурлуком жителями були знайдені вибухонебезпечні предмети.
15:35
Ведмеді Матвій і Соня стали щасливими батьками - у парочки народилося трійко малих ведмежат
14:56
Організатори щорічного національного конкурсу «Благодійна Україна-2015» вручили нагороди.
10:21
Інститут проблем машинобудування ім. А.П. Підгорного розробляє кілька проектів, пов’язаних з альтернативними та заощадливішим використанням традиційних джерел енергії.
08:59
Харківська громадськість з обуренням зустріла повідомлення, що герою Небесної Сотні Євгену Котляр прийшла повістка з військкомату.
18:16
Які переваги надасть Харківській області безвізовий режим, чому європейці нас не знають і бояться — про це у рамках прес-брифінгу розповіли експерти.
17:06
В розробці дизайну квітників беруть участь студенти університету міського господарства.
16:46
Під час зустрічей заступник Міністра торгівлі США з країнами Європи та Євразійського регіону Адміністрації міжнародної торгівлі Міністерства торгівлі США Майкл Лаллі запевнив, що американська сторона задоволена співпрацею і зацікавлена в подальшому розвитку торговельно-економічних відносин з Харківською областю.
16:13
Департамент містобудування та архітектури ХОДА розробив обласну програму, що передбачає надання воїнам АТО житла. Вона розрахована на 3 роки і передбачає бюджетне фінансування.
15:14
Правоохоронці завершили перевірку приміщень та прилеглої території Kharkiv Palace. Всього оглянуто майже 13 тисяч квадратних метрів.