Харкiв

11:41
У Харківському національному університеті внутрішніх справ тепер навчають так званих «білих хакерів».
10:11
Небайдужі харків’яни кожного дня приходять до російського консульства, щоб висловити свою підтримку Надії Савченко та політв’язням, які зараз перебувають у тюрмах Росії.
19:21
Ідея проведення громадських слухань по роботі місцевого відділу поліції належить «Лозівському Союзу учасників АТО».
15:38
На сайті Харківської міської ради є петиція від мешканця Харкова Юрія Парфенова. Цим документом чоловік пропонує владникам зобов’язати коксовий завод обмежити шкідливі викиди в атмосферу.
12:53
Городян турбує питання, як зробити Харків ясркавішим. З подібною петицією на сайт міськради звернувся Юрій Чевордов.
18:01
У суді Краматорська буде продовжено розгляд справи борця з корумпованою системою військової прокуратури сил АТО Олександра Ружанського, якого звинувачують в здійсненні хуліганства.
17:02
Підприємства, що передбачали укладення угоди про Асоціацію, які активно їздили на виставки, вже приступають до реалізації перших контрактів.
16:10
У Міністерстві молоді та спорту України стверджують, що в 2015 році Харківська область стала одним з регіонів, де найактивніше протидіють продажу тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім.
15:00
Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, зустрівся з військовослужбовцями 93-ї окремої Гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз знаходяться на передових позиціях в зоні проведення АТО.