Харкiв

11:42
Крадіжки попереднього керівництва ХНУРЕ склали близько 20 мільйонів гривень. Такими стали результати позапланової внутрішньої перевірки МОН. Про це сьогодні повідомляє Едуард Рубін
21:20
Сьогодні у Харкові відбувся пікет на підтримку Надії Савченко,яка чекає на оголошення вироку у Донецькому міському суді Ростовської області
17:15
Декілька десятків мешканців Харкова вийшли на пікет до Генконсульства Росії, вимагаючи звільнити українську льотчицю Надію Савченко.
17:12
Відомий сепаратист Ігор Кромський з позивними «Топаз» залишиться в СІЗО ще на 60 днів. Таке рішення прийняв Київський районний суд 19 березня 2016 року.
13:23
29 березня в Харкові вже традиційно пройде унікальний для України фестиваль краси Miss Kharkiv International, в якому беруть участь представниці національно-культурних об'єднань міста, а також іноземні студентки, які навчаються в харківських вишах.
11:36
Про це свідчать дані Державної служби статистики України, передає "Главное".
19:29
За інформацією прес-служби рятувальників в Харківській області, вогнеборців викликали на пр. Старобельський сьогодні близько 9:40. Там горів транспорт.
19:15
Серед жертв трагедії в Ростові-на-Дону є харків'янка: це 25-річна Ганна Сергєєва.
11:37
У шпиталі були презентовані магнітні інструменти, які були розроблені спільно з Харківським фізико-технічним інститутом.
21:19
У харківському Центрі гендерної культури розпочався курс, мета якого — зорієнтувати учасників у спеціфіці функціонування третього сектору і підготувати їх до плідної і професійної роботи. Пілотний експрес-курс з адміністрування проектів громадських організацій розрахований на 18 годин і передбачає усі аспекти, з якими може стикнутися активіст. Основний акцент — робота адміністратора і усе, що з нею пов’язане.