Харкiв

19:52
Традиційний фестиваль «Французька весна» вже вкотре відбудеться у Харкові з 6 до 24 квітня.
17:42
Повноваження в сфері реєстрації (Зняття з реєстрації) місця проживання, які раніше виконувала Державна міграційна служба, з 4 квітня перейдуть до іншої структури.
15:52
Збірку «Креативні практики, що змінюють наше місто» видано за результатами фестивалю громадського активізму «Соціальний Вітамін».
14:59
У Харкові влада обіцяє реконструкцію усім монументам, які присвячені Чорнобильській катастрофі.
14:53
Іноземна делегація прибула, щоб ознайомитися із суспільно-політичною ситуацією і способами забезпечення безпеки Харківщини.
12:59
П’ятий рік поспіль весною відбувається унікальний фестиваль краси. Участь у ньому беруть представниці національно-культурних об'єднань міста й іноземні студентки, які навчаються в харківських вузах.
08:28
Пропозиція побудувати архітектурний комплекс у сквері на площі Свободи зареєстрована на сайті Харківського міського голови під №953.
06:35
На власні очі побачити амурських тигренят харків’яни зможуть десь за два місяці.
21:53
Заступник голови ХОДА Юлія Світлична та Надзвичайний Повноважний Посол Болгаріїї Красимір Мінчев домовились про нові напрямки співпраці між країнами
18:10
Бідні науковці сьогодні - бідна країна завтра. Під такими гаслами вчені та працівники наукових установ сьогодні намагалися звернути увагу на проблеми фінансування харківської науки.