Харкiв

15:54
Рядові поліцейські, наймолодші за званням, у котрих нема вислуги років, будуть отримувати більше 6 тисяч гривень окладу на місяць. Яку ж зарплату матиме голова Нацполіції та його зами?
14:30
Водограй або козак. Саме це має стояти на площі Свободи у Харкові замість колишнього пам’ятника Леніну.
13:46
У харківській поліції повідомили, предмет, який лежить прямо на дорозі по вулиці Сумській, загрози не несе. Тому причин для паніки нема.
12:34
У центрі міста на Сумській прямо на дорозі поклали підозрілий предмет. Він схожий на бомбу.
11:20
Інцидент стався на розі Пушкінської та Гіршмана. На дорозі зіткнулися «Volkswagen» і «Таврія». Усе трапилося напередодні, 3 грудня. За словами перехожих, одним з учасників аварії був правоохоронець, який займає високу посаду в слідчому управлінні Національної поліції.
10:44
Інцидент трапився сьогодні вранці, 4 грудня. Місцем пригоди став Новоіванівський міст, це поблизу другого Панасівського проїзду.
10:20
Грудень приніс в Україну негоду. Через неї створилося чимало проблем. Повалені дерева, обірвані дроти електротранспорту, відсутність електрики у населених пунктах.
17:45
Наступного року більше чоловіків захоче служити в армії на контрактній основі. Чому саме, далі в матеріалі.
14:46
За планом цієї осені в Харківській області на строкову військову службу повинні були призвати 648 чоловік. Регіон з цим завданням впорався на всі сто відсотків. Про це на прес-конференції у філії Інституту Горшеніна повідомив в.о. Харківського обласного військового комісара Юрій Калгушкін.
13:00
У Харкові через негоду, мокрий сніг та дощ напередодні були затримки в руху приміських електропоїздів. І така ситуація спостерігалася майже на всіх залізничних станціях області.