Кримiнал

11:30
40-річний президент найбільшого в Криму мотоклубу «Островитяне» Олександр П’ятничко, який зник у середині жовтня, знайдений убитим неподалік Євпаторії. Його тіло знайдене без голови.
08:57
У Харкові порушено кримінальну справу за фактом стрілянини на лідера обласного відділення громадської організації "Патріот України" Андрія Білецького.
10:20
Міліція розшукує жінку, яка народила немовля та кинула його в лісі напризволяще.
14:47
В ужгородському відділенні міліції повісився чоловік, обвинувачений у крадіжці стільця з кафе.
14:07
Працівники Управління карного розшуку УМВС та Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 29-річного жителя одного із сіл району.
16:33
У Харкові прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом проносу службовцями слідчого ізолятора наркотичних речовин на територію цієї установи.
15:11
Обгорілий труп 16-річного юнака знайшли міліціонери у лісопосадці між селами Вельбівне та Кургани в Острозькому районі Рівненщини.
15:35
14 листопада правоохоронці затримали 44-річну Світлану Поліщук із села Берізки-Бершадські Бершадського району на Вінниччині. Односельці бачили, що вона ходила вагітною. Потім помітили, що живіт зник.
13:46
У понеділок, 14 листопада, в Києві заарештували знаменитого доктора Пі Андрія Слюсарчука, а до вечора бійці «Беркута» етапували його у львівське обласне управління міліції, де він дає свідчення.
15:13
Увагу оперативних співробітників міліції Миколаєва привернув чоловік, який на одній з вулиць міста, перебуваючи у форменому одязі працівника ДАІ, намагався зупиняти транспорт.