Кримiнал

13:38
Дев'ять років ув’язнення дали мамі, яка одну прийомну доньку закатувала до смерті, а іншу скалічила. Шляхетний учинок жінки з Макіївки на Донеччині закінчився трагедією, повідомляє ТСН. Навіть після оголошення вироку засуджена провини своєї в каліцтві дітей не визнала, каже, що її саму катували в міліції і примушували підписуватися під тим, чого не робила.
16:25
У місті Дімітрово Донецької області в лікарню з діагнозом «загальне переохолодження і відмороження кистей рук» потрапив півторарічний малюк. Медики надали йому необхідну допомогу і госпіталізували в хірургічне відділення.
12:26
НП сталася 2 лютого близько 17.45 на Святошинській площі, біля метро Житомирська.
13:37
У четвер, 2 лютого, близько 09:00 група озброєних людей в чорній уніформі і масках захопила будівлю одеського опозиційного телеканалу «Нова Одеса» на вулиці Фонтанська дорога, 11
21:51
У Донецькій області за фактом смерті 5-річного хлопчика, що загинув в результаті розряду електричного струму, порушена кримінальна справа. Розслідуванням займаються міліціонери Микитівського райвідділу м.Горлівки.
15:52
За даними розслідування, бійка між водіями та пасажирами автомобілів ВАЗ 21099 і Toyota Camry сталася 29 січня на проїжджій частині вулиці Щербакова в Києві. Причиною бійки стало створення аварійної ситуації.
14:23
В Україні впродовж останньої доби від сильних морозів померли ще шестеро осіб.
00:45
В Маріуполі Донецької області наркоман, що мав потребу в дозі і грошах, з двома подільниками побив і пограбував на 70 тис. грн. наркодилера. Потерпілий ретельно приховував цей факт, оскільки збував наркотики і боявся, що міліції стане відомо про його протиправну діяльність.
13:51
Прокуратурою Дніпропетровського району порушено кримінальну справу відносно завідуючої дошкільного навчального закладу загального розвитку за фактом розтрати чужого майна та службового підроблення – за ч.2 ст.191 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України.
08:05
Вбивця намагалася запевнити міліцію, що на батька напали невідомі посівальники, які переплутали дати.