Днiпро

08:03
Наповнення державного бюджету штука дуже цікава. Але ще цікавіші взаємовідносини між державним і місцевим бюджетами. Зокрема, криворізьким.
11:42
20 лютого Україна відзначатиме другу річницю Революції гідності і День Героїв Небесної Сотні. З нагоди пам'ятної дати в Дніпродзержинську пройдуть виставки, презентації і театральна прем'єра.
11:25
Чоловік вистрибнув з висоти шостого поверху і залишився живий.
18:29
У Дніпропетровській області, як і в усіх інших регіонах країни, демонтують пам’ятки на комуністичну тематику. Таким є відповідний закон. У регіоні зняли 116 відповідних пам’ятників та змінили назви близько 2 тис. вулиць.
15:59
Дніпропетровські правоохоронці припинили вуличну торгівлю наркотиками і перекрили канал їх постачання з Дніпродзержинська.
16:28
У Кривому розі поліція виявила незаконне «казино» зі справжніми аксесуарами для покеру: спеціальні столи, рулетку та гральні автомати. Крім того, правоохоронці вилучили 8 тисяч доларів та 130 тисяч гривень.
16:42
На Дніпропетровщині за отримання 1 тис. доларів хабаря лейтенант поліції опинився на лаві підсудних.
14:49
Конфлікт, що триває між «Південмашем» і «Дніпрообленерго» щодо відключення електроенергії є результатом невирішуваних роками проблем.
18:22
Сьогодні вранці «Дніпрообленерго» знайшла у будівлі Дніпропетровського обласного апеляційного суду високочастотний прилад, який може впливати на пристрої обліку електроенергії.
14:07
У тому, що мешканці десятків будинків у Дніпропетровську сидять без світла, винні борги «Южмаша». Енергетики відключили підприємство з виробництва ракет від електрики, а через і купа висоток опинилася без світла.