Днiпро

13:46
Його викрали у Жовтневому районі Кривого рогу, на вул. Ватутина. Четверо невідомих затягли силою одного чоловіка до авто «Авео». Що вони з ним потім робили?
11:17
Третя частина демобілізованих бійців 43-ої бригади 20 вересня прибула в Дніпропетровськ.
11:58
Мова йде про автовокзал Новомосковська. Там 6 вересня відбувся конфлікт. На 24-річного хлопця напало двоє чоловіків. Хлопець у відповідь почав стріляти.
16:55
Вони під назвою відомого бренду виготовляли дешеву горілку. Робили її з водопровідної води. Завдяки цьому щодня випускали понад тисячу пляшок. Мова йде про виробників підпільного цеху. Нещодавно його виявили оперативники Дніпропетровщини.
12:20
19.08.2015 р., близько 6-00 ранку, на початку пр. Правда (з боку «Нового» моста) сталася жахлива аварія. Повідомив Інформаційний портал Дніпропетровська.
14:40
Затриманий звинувачується у посяганні на територіальну цілісність держави. Повідомляє сайт «Сегодня».
11:35
У Дніпропетровську і області з 1 липня змінили постачальника газу. Ним стало підприємство «Дніпропетровськгаззбут», і тепер жителі регіону все частіше переоформлюють договори на постачання газу. Це треба встигнути зробити до 31 грудня.
17:11
У Дніпропетровську обласну клінічну лікарню із зони АТО в ніч на 7 серпня було доставлено декілька поранених українських бійців. Деякі з них в дуже важкому стані. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:31
Водій на «Audi 100» мчав на величезній швидкості, не впорався з управлінням, вилетів на зустрічну смугу і збив групу пішоходів, серед яких були маленькі діти. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
18:33
Відключення світла на Дніпропетровщині будуть. Як і минулого року - віялові. На 2-3 години по черзі відключатимуться райони міст і селища.