Днiпро

17:39
На захід повинен був завітати глава держави, але Порошенко так і не приїхав. Повідомляє сайт «056».
12:56
Осатаніле стадо ватників виштовхало з тролейбуса воїна АТО, який повернувся в рідне місто.Свої ганебні дії вони супроводжували криками «Бандера! Вбивця! Виродок!». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
10:36
Борис Філатов і Геннадій Корбан на власні кошти купили і подарували Дмитру Ярошу броньований джип. Повідомляє сайт "056".
17:26
Хлопцям, які пройшли курс реабілітації в Литві, в аеропорту Дніпропетровська влаштували урочисту зустріч. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:02
Колишній депутат взявся за справу з комуністичним розмахом, і організував цілу злочинну групу диверсантів. У плани групи входила підготовка і здійснення терактів на території Дніпропетровська і області. В якості об'єктів розглядалися транспортні вузли, офіси волонтерів і адміністративні будівлі.
16:43
Автопробіг «Серце до серця» пройде у рамках всеукраїнської акції і відбудеться 11 квітня. Повідомляє сайт міста Дніпропетровськ.
13:13
«Дніпропетровська команда» завірила городян, що навіть після відставки Коломойського, вони не планують від'їжджати, і далі захищатимуть місто і його жителів. Колишній заступник звільненого губернатора Геннадій Корбан має намір взяти участь в майбутніх виборах.
19:32
Прокурором Дніпропетровської області призначений Віктор Матвійчук. Як повідомляє сайт Генпрокуратури України, Віктор Матвійчук білий призначений на посаду прокурора Дніпропетровської області в п'ятницю, 3 квітня.
15:31
«Код нації - справжня єдність» - всеукраїнський арт-проект, який пройде в Музеї українського живопису Дніпропетровська. У рамках програми проекту в Україні і Західній Європі пройде ряд художніх благодійних виставок. На них будуть виставлено 50 картин українських художниць. Усі вони - уродженки Криму і Донбасу. Роботи виконані в різноманітній техніці. Буде представлений як традиційний живопис, так і кераміка, графіка і скло.
11:44
Швидше за все, члени «команди Коломойського» на прийдешніх виборах робитимуть акцент на регіони. Покинувши пост губернатора, Коломойський не збирається закінчувати свою політичну кар'єру. Швидше за все, на майбутніх виборах в жовтні його інтереси представлятимуть відразу декілька політичних проектів. Так вважає політтехнолог Дмитро Джангіров.