Днiпро

20:22
Сьогодні під автомобільним переїздом траси «Дніпропетровськ – Новомосковськ» дорожній майстер наштовхнувся на контейнер, начинений вибухівкою.У контейнері знаходилося не менше 2 кг вибухівки, тротилова шашка і детонатор.
11:40
У самому центрі міста біля будівлі облдержадміністрації за ініціативою Міжнародної служби з міграції відкрилася арт-інсталяція «Невидимі». Сто двадцять штучних людських силуетів встановлені в парку перед ОДА. Вони втілюють 120 тисяч українців, які потрапили в руки торговців людьми.
10:33
Концерт проходив в невеликому клубі «Підпілля Махно», і заклад насилу вмістив тих, хто бажає. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:05
Викрадені із зони АТО гранатомети продавали за смішною ціною - всього по 2 тисячі гривен.Як повідомив Андрій Луговський, заступник начальника ГУ МВС в Дніпропетровській області, під виглядом покупця до злочинців звернувся співробітник правоохоронних органів. Інформує сайт ТСН.
13:12
Сьогодні Петро Порошенко відвідає Дніпропетровську область. Як повідомило джерело в Адміністрації президента, Порошенко представить новопризначеного губернатора Дніпропетровщини.
15:32
Залізничне полотно було підірване сьогодні в другій половині дня на кордоні Межевського і Покровського районів. Інцидент стався в 145 км від Дніпропетровська, в районі між станціями Просяна і Демурине.
15:12
Заступники колишнього губернатора Дніпропетровської області, які подали у відставку, Святослав Олейник і Борис Філатов запрошують тих всіх, хто бажає, на мітинг-концерт. Захід пройде в центрі міста 28 березня о 14:00 на площі Героїв Майдану.
10:20
Глава держави Порошенко звільнив Ігора Коломойського з губернаторської посади Дніпропетровської області. Відповідний наказ про звільнення Коломойського опублікований на сайті глави держави сьогодні вночі.
13:16
Волонтери і всі небайдужі добровольці ремонтують приміщення, в якому планується відкрити реабілітаційний центр для бійців, які повернулися із зони бойових дій. У селі Степовому, в колишньому приміщенні табору відпочинку, активно ведуться відновлювально-будівельні роботи силами волонтерів і активістів Дніпропетровська.
15:20
У рамках операції з боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин і виконання завдань зі зниження споживання наркотиків співробітниками Дніпропетровських правоохоронних органів було вилучено більше 8 тисяч наркотичних доз.