Днiпро

17:28
Влада пішла на зустріч вимогам студентів і призупинила процес злиття двох найбільших ВИШів міста. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".
16:47
У чемпіонаті взяло участь шість команд, переможцями стали хлопці з Дніпропетровського ФЛК «Sky Knights».
14:33
Доведені до відчаю жителі гуртожитку по вул. Котляревського після триденної відсутності електроенергії в їх будівлі вийшли з протестом на жваву автомагістраль Дніпропетровська. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "056".
12:14
Таке може трапитися вже наприкінці осені цього року. До двадцять першого листопада на місцях громади мають вибрати нові назви чи повернути історичні назви більше двадцятьом містам і сорока селищам міського типу. Таку новину розповіли представники прес-служби Українського національного інституту пам’яті.
14:05
Студенти фінансової академії навідріз відмовляються продовжувати освіту під керівництвом ректора університету митної справи. Інформує сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".
12:04
Оперативники СБУ затримали чотирьох терористів, які готували вбивства і теракти в Дніпропетровську. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:17
Ця історія трапилася на Дніпропетровщині в селі Раївка. Один чоловік приїхав в гості до своєї матері та на подвір’ї будинку влаштував тренування зі стрільби по мішені. Він стріляв з пневматики та через необережність потрапив у сусідську дитину.
21:27
Основна мета заняття - відробіток злагоджених дій екіпажа танка і вдосконалення рівня підготовки практичних навичок в особового складу і їх безпосередніх командирів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:20
Уранці в місті пройшли пам'ятні заходи на честь 154-ої річниці з дати перепоховання Великого Кобзаря.
14:14
Щоб придбати медичний автомобіль, музикант виставив на торги власну «Мазду». Як написав Олег Скрипка у своєму Facebook, допомога пораненому бійцеві, зроблена в першу годину після поранення, врятує життя 90% постраждалих. Повідомляє сайт "Восточний дозор", посилаючись на сайт 056.