Днiпро

14:30
Інцидент на дорозі трапився в ніч на 5 липня, на вулиці Набережна перемоги. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:41
Автомобільний рух був блокований на дві години, і поновився тільки після приїзду представників облвоєнкомату.
11:47
Він розташований на 5 поверсі міського автовокзалу і був відкритий за ініціативою місцевих волонтерів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:58
Дзвінок надійшов у міліцію о 10:05, і через лічені хвилини рятувальники і вибухотехніки почали обстежувати будівлю офісу і прилеглу територію. Повідомив сайт "Восточний дозор"
16:23
Усього на будівельні роботи з державного бюджету було витрачено більше 50-ти мільйонів гривень. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:45
Ініціатором проекту виступив Анатолій Міньків, глава дніпропетровської організації Союзу дизайнерів України. Три місяці тому Анатолій зі своїми друзями - волонтерами приїхав в Дніпропетровський госпіталь і почав проводити сеанси арт - терапії. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:17
За лічені хвилини центр міста затопило дощем. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:59
Таке рішення ухвалено Дніпропетровською міськрадою після звернення співробітників департаменту споживчого ринку. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:18
Для перевірки пунктів поселення біженців за дорученням губернатора Дніпропетровщини Валентина Резниченка створена спеціальна робоча комісія. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".
12:38
Днями виповнюється рік з моменту трагедії біля луганського аеропорту. 14 червня 2014 року був збитий військово-транспортний літак ІЛ- 76 з дніпропетровськими десантниками на борту. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".