Днiпро

12:59
За ініціативою футбольних фанатів клубу "Дніпро" пройде суботник з прибирання приміщень міських бомбосховищ. Акція відбудеться в двох районах міста, АНД і Індустріальному, проте участь може взяти будь-який активний житель міста.
13:53
Більше двох тисяч ліфтів, що говорять, з'явилися в Дніпропетровську. Ліфтовий диспетчер веде прямий діалог з пасажиром, повідомляючи важливу і корисну інформацію.
15:23
У Дніпропетровську успішно працює центр правової і юридичної консультації для вимушених переселенців. Інспектори і юристи центру роблять безкоштовні послуги з надання юридичної допомоги тимчасовим переселенцям зі сходу України. Центр створений за ініціативою фахівців благодійного фонду "Горіння".
21:25
У рамках фестивалю пройдуть конкурси на краще видання і визначиться кращий автор. Журі конкурсу очолює український письменник, син легендарного Василя Стуса, член Асоціації українських письменників Дмитро Стус.
14:12
Список активно поповнюється, усі дані про нелегальні заклади будуть передані в міліцію. Як заявили активісти, будь-який свідомий громадянин Дніпропетровська може повідомити про розташування нелегальних закладів. Після такого сигналу активісти особисто наносять "дружній візит" за вказаною адресою, а потім, як правило, заклад закривається.
14:32
У Павлограді відбулося урочисте відкриття найбільшого в регіоні модульного містечка для переселенців із зони АТО. На відкритті був присутнім голова ГСЧС України Сергій Бочковський, посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль і радник облдержадміністрації Борис Трейгерман.
14:09
Як виявилося, маріхуану можна купити в райвідділі міліції.
13:19
Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр відвідає Дніпропетровськ з метою аналізу обстановки на сході України.
11:31
Два дніпропетровські активісти провели соціальний експеримент, головною метою якого було визначити рівень свідомості городян в питаннях безпеки.
16:37
У рамках фестивалю було зібрано більше 17 тисяч гривень. Гроші будуть передані на потреби військових в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".