Днiпро

12:38
2 листопада, в Дніпропетровську, відбулося весілля важко пораненого десантника 79-ої окремої аеромобільної бригади сержанта Сергія Масяна. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі Міноборони України.
11:12
Як повідомлялося раніше, під Дніпропетровськом, в районі с. Балівка горять торф’яники, видимість на дорозі практично відсутня. Нині рух автотранспорту на ділянці км 31 + 000 - 43 + 741 автомобільної дороги Р-52 "Дніпропетровськ -Царичанка - Кобеляки - Решетилівка" обмежено через задимленість. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі ДАІ України в Дніпропетровській області.
18:58
Бійці півроку провели далеко від будинків, але коли повернулися, їх чекали люблячі очі. Повідомляє сайт «056».
11:50
У ніч з 29 на 30 жовтня, до чергового Царичанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від Управління держслужби охорони про те, що в районі с. Ляшківка (Царичанський район, Дніпропетровська область) був втрачений зв'язок з інкасаторським автомобілем, що перевозив гроші з Києва в Дніпропетровськ. Автомобіль належить одному з комерційних банків.
21:15
ЦВК закінчила обробку протоколів з усіх виборчих округів Дніпропетровщини. Визначилися переможці серед мажоритарників, а також стали відомі партії-лідери і партії-аутсайдери. Про це пише інтернет-видання "ДНЕПР. ГЛАВНОЕ".
11:27
26 жовтня в Україні офіційно відбулися позачергові вибори у Верховну Раду.
14:40
Станом на 11:50 по Дніпропетровській області вже відомі результати голосування за 53,77% обробленими бюлетенями. Про це "Дніпропетровськ. Коментарі" стало відомо з повідомлення на сайті Центральної виборчої комісії.
13:09
Станом на 11:00 в Дніпропетровську вже зафіксовано два правопорушення на виборах. У Бабушкінському та Індустріальному районах, повідомляють "Деталі".
13:09
Це 5 вантажівок з товарами першої потреби для переселенців зі сходу та Криму. Передає TBI News.
13:04
Невідомі в ніч на середу зруйнували 4 пам'ятники Леніну в 3 районах Дніпропетровської області. Про це повідомив представник обласного управління Міністерства внутрішніх справ. Інформує «Українська правда».