Днiпро

11:10
Як повідомляє «Перший криворізький» телеканал, при звільненні Лисичанська від сепаратистів тяжкі головні травми отримав український військовий, уродженець Кривого Рогу Андрій Паляниця.
10:45
У МВС Дніпропетровська працюють над розкриттям шахраїв, які наживаються на…матерях військовослужбовців! Про інцидент з «телефонними шахраями» повідомив на прес-конференції начальник відділу по розкриттю майнових злочинів Головного Управління МВС України в Дніпропетровській області, підполковник міліції Андрій Дидочкін.
09:26
Напередодні парламентських виборів, які можуть стати рушієм для кадрових змін у області та країні, а також про інші не менш важливі плани розповідав член Правого сектору Андрій Денисенко під час прес-конференції у медіацентрі «ДНЕПР ПОСТ».
08:47
Окрім того, що День Знань у школах Дніпропетровщини розпочнуть з всеукраїнського уроку на тему «Україна-єдина», у навчальних закладах області також введуть нові предмети з етики та духовно-морального виховання. Вищезгадані науки студіюватимуть шестикласники, а для 10 та11 класів збільшать кількість «уроків мужності» - півтори години на тиждень. Спортивно-військові заклади вивчатимуть що таке мужність двічі на тиждень, а наприкінці навчального року, усі проходитимуть 18-годинні практичні навчання.
11:31
На одному з сайтів Кривого Рогу з’явилась новина про смерть солдата та ще двох травмованих на території військової частини міста.
11:02
Керівництво Дніпропетровської області прийняло рішення про заборону відвідування лісів та полювання у масивах.
16:13
На Дніпропетровщині неподалік від станції «Словʼянка» невідомі обстріляли пасажирський поїзд.
13:13
Таким чином на Дніпропетровщині вирішили підготуватися до можливої зустрічі диверсійних загонів, які розгорнули діяльність у Донецькій області.
14:15
Сьогодні громадські активісти пікетували Дніпропетровську обласну прокуратуру.