Днiпро

18:21
За кілька останніх днів ситуація у Дніпропетровську, який ще донедавна влада вважала одним із своїх опорних регіонів, змінилась невпізнанно.
16:52
Революційні події продовжують збурювати нашу країну. Хвилі спротиву досягли східних регіонів держави.
05:12
Спочатку в Дніпропетровську о 02.30 невідомі намагалися підпалити офіс обласної організації ВО «Свобода».
15:56
Вчора було офіційно прокоментована правоохоронцями інформація щодо звільнення євромайданівців в Дніпропетровську.
20:41
Так вважає опозиція в міській раді. Причина занепокоєння батьків - нещодавнє рішення виконкому Дніпропетровської міськради.
21:55
26 січня і в наступні дні в Дніпропетровській області десятки учасників мирних протестів (а подекуди і випадкові люди) були затримані і в багатьох випадках побиті міліціонерами та їх «добровільними тітушками».
14:33
На Дніпропетровщині не можуть назвати «героїв», які захистили обласну державну адміністрацію від мирного Євромайдану.
16:52
Вдень 31 січня Дніпропетровський апеляційний суд змінив запобіжний захід інваліду Владиславу Каченюку, який має тяжке неврологічне захворювання. Хлопця відпустили додому під особисте зобов'язання з'явитися до суду після завершення розслідування та на виклики - до органів слідства.
20:19
Вболівальники "Дніпра" звернулися до "тітушок", які захищають українську владу. Своє звернення фани опублікували у соціальних мережах. Як відомо, після загибелі людей 22 січня на київській вулиці Грушевського, ультрас всіх найсильніших футбольних команд України заявили про підтримку Євромайдану. Власне, у Дніпропетровську 26 січня кілька вболівальників "Дніпра" навіть фізично вже постраждали від спільного нападу "тітушок" і міліції на мирних мітингувальників.
16:12
Очевидці зараз повідомляють: "Бунтівний торговий центр в Дніпропетровську став центром Європи в місті, після вчорашніх вимкнень електроенергії владою міста. Фасад торгового центра прикрасили прапорами України та Євросоюзу. На величезному екрані продовжують трансляцію 5 каналу. Час від часу її переривають "Лебединим озером". Мабуть, на щось натякають.