Днiпро

15:33
5 серпня суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Микола Решетник прийняв ухвалу, якою визнав незаконною бездіяльність заступника прокурора міста Дніпропетровська С. Лисаченка і зобов'язано прокуратуру негайно внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) відомості про заяву про кримінальне правопорушення стосовно засудженого на 12 років позбавлення волі Андрія Калитки і розпочати досудове розслідування.
14:06
У Зеленодольську (Апостолівський район, Дніпропетровська область) у вівторок затримали озброєного інкасатора, якого розшукують за підозрою в причетності до пограбування інкасаторської машини в понеділок.
10:47
Вчора в Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг та Апостолове на узбіччі автодороги виявлений інкасаторський автомобіль, в якому знайдені вбитими водій та інкасатор.
12:14
У Дніпропетровську в середу, 10 липня, о 20.00 біля свого будинку по вул. Героїв Сталінграда був розстріляний український дзюдоїст і бізнесмен Коба Надирадзе.
00:57
“100ПУДІВКА” – найбільший проект творчої молоді Дніпропетровська. Це величезний майданчик для фестивалів формату Open-Air у с. Ракове (Синельниківський район Дніпропетровській області, 43 км від обласного центру). Найближчі вихідні там відкриють Фестиваль, який об'єднає оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «етно».
11:01
Викладачі та студенти Дніпропетровського аграрного університету протестують проти об'єднання свого вишу з двома економічними академіями. Вони просять скасувати розпорядження Кабінету Міністрів від 26 червня 2013 року про створення Дніпропетровського державного економічного університету шляхом злиття (ліквідації) аграрного університету, фінансової та митної академій, яке прийняте за ініціативи міністерства освіти та науки (МОН).
11:56
14 червня за ініціативою громадських патріотичних сил у Дніпропетровську відбудеться хода "Вишиванковий Всесвіт". Вона почнеться о 18 годині біля фестивального причалу. Учасники пройдуть ходою центральним проспектом міста до парку імені Л. Глоби, співаючи народних пісень.
09:47
«Лабораторія Касперського» на базі дніпропетровського підприємства «АВЦ-Дніпро» планує відкрити першу в Україні регіональну тестову лабораторію, де українські компанії зможуть протестувати Kaspersky Security для бізнесу.
12:40
Керівник Харківської правозахисної групи Євген Захаров 28 травня прибув до Індустріального райсуду Дніпропетровська із наміром взяти на поруки обвинуваченого у пособництві «дніпропетровським терористам» Дмитра Реву.
11:46
У Дніпропетровську чоловіка обстріляли серед білого дня у центрі міста на жвавій вулиці.