Днiпро

16:01
Як би голосно й гарно не розповідала влада про ремонти доріг, реконструкцію колекторів й відновлення занехаяного ЖКГ, у Дніпропетровську, як і сто років тому, кожен літній дощ перетворює сучасне місто на одну велику калюжу.
19:33
Член правління Дніпропетровської єврейської громади Олег Ростовцев заявив, що в Дніпропетровську не повинно бути комуністичної символіки.
16:59
З'їзд ВО "Батьківщина" у понеділок зранку затвердив список кандидатів у народні депутати від "Батьківщини". За усталеною партійною традицією, список делегатам не роздали - його зачитав з трибуни особисто Олександр Турчинов.
13:22
У Дніпропетровську водій іномарки з номерами «4700» травмував кількох пішоходів і зник з місця події. Зараз ДАІ розшукує винуватця аварії, повідомляють місцеві ЗМІ.
12:15
У понеділок ввечері жителів і людей, що працюють в Дніпропетровську в районі ресторану «Поплавок», переполошило моторошне видовище – еменесівці гасили пожежу, що виникла в одному з люків, а пізніше витягнули з нього обвуглений труп.
17:20
Від сьогодні, 17 липня в усіх областях України стартувала акція "Україна проти Януковича". Про її початок було проголошено керівником виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Андрієм Павелко під час прес-конференції в ІА "Днепр-Пост".
21:21
Вперше за 120 років почалась реставрація унікального дерев'яного козацького Троїцького собору в Новомосковську Дніпропетровської області.
17:28
Криворізький гірничо-металургійний комбінат «ArcelorMittal Кривий Ріг» в січні-березні поточного року збільшив капітальні прямі інвестиції в екологію та природоохоронні заходи в 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року – до 86,1 млн грн, повідомляється в інформації меткомбінату.
16:53
У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара на кафедрі міжнародних фінансів факультету міжнародної економіки впроваджена комп'ютерна перевірка бакалаврських і дипломних робіт на плагіат.
18:55
Менше трьох тижнів залишилося існувати Нагорному ринку. Принаймні, про це раптом стало відомо тамтешнім продавцям. Інформація блукала тільки у вигляді чуток, поки її не підтвердили у Дніпропетровському міськвиконкомі.