Днiпро

20:04
Наступного року у мерії обіцяють усіх дітей забезпечити місцями у дитсадках. Але, за словами мера, треба узаконити збір коштів, які батьки і так додатково сплачують за виховання своєї малечі.
13:26
У Дніпропетровську група молодих людей, які полюють на педофілів, зловили міліціонера-педофіла.
21:30
В Дніпропетровську заборонили будівництво торгового центру через скарги мешканців найближчого будинку на те, що у них відібрали двір. Мова йде про споруду на житловому масиві Перемога за адресою проспект Героїв, 3а.
19:03
Завтра Дніпропетровська обласна рада планує ухвалити рішення про об'єднання багатьох комунальних поліклінік та лікарень (переважно в Кривому Розі та обласному центрі).
13:58
Під час засідання регіонального Комітету з економічних реформ, яке проводив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул, керманич області оголосив, що медпрацівники всіх 53 медичних центрів у Дніпропетровській області отримують підвищену заробітну плату.
22:35
На Дніпропетровщині реконструюють споруди Кодацької фортеці, збудованої поляками, яка у XVII столітті була опорним пунктом запорозького козацтва, заявив сьогодні голова обласної ради Євген Удод на засіданні Ради отаманів України у Дніпропетровську, де зібрались лідери понад 30 всеукраїнських та міжнародних козацьких організацій.
12:50
Восьмирічна дівчинка, яку з минулої суботи шукали в селі Чумаки (Дніпропетровський район), вбита – це головна версія, яку розробляють у Дніпропетровському облУВС.
17:08
У Красногвардійському районі Дніпропетровська працівники бюджетних установ заявляють, що їх та їхніх родичів змушують голосувати за Партію регіонів. Співробітники територіального центру соціального обслуговування повідомили, що їх зобов'язали подати письмові заяви про підтримку партії на виборах і вказати персональні дані.
13:51
Віктор Рябокляч, директор соціологічного центру «Моніторинг» (м. Полтава) підбив підсумки комплексного статистико-соціологічного дослідження «Електоральні настрої мешканців Південно-східної України» по Дніпропетровській області.
20:26
Таке рішення прийняла державна інспекція навчальних закладів України. На зустрічі із керівниками вишів, технікумів, коледжів та іншими освітянами представники інспекції підбили підсумки перевірки за останній рік.