Днiпро

14:33
На вулицях Дніпропетровська з'явились спеціальні VIP-смуги, якими їздити мають право лише автомобілі чиновників та міліції.
12:12
Радник лідера ВО «Свобода» Андрій Денисенко вважає напад на В. Купрія частиною спланованої кампанії місцевих регіоналів проти опозиціонера. Про це йдеться у відповідній заяві Денисенка, поширеній прес-службою Дніпропетровської обласної організації ВО «Свобода».
10:54
Снаряд зрикошетив та вибухнув на висоті двох кілометрів. Його уламки впали в полі всього за 50 метрів від будинків. Ніхто не постраждав, проте люди добряче налякались.
09:36
30 березня голова міської організації Партії регіонів Іван Ступак проводив зустріч з мешканцями житлового масиву Тополя. Відбувалась зустріч в приміщенні кінотеатру «Січ».
11:18
У Дніпропетровську біля стін облдержадміністрації вчора відбулась акція на захист опозиційної газети «Ліца». У ній взяло участь близько ста представників громадських організацій регіону, зокрема, «Спільна справа», «Земля і воля», «Громадський контроль».
17:07
Мексика зацікавлена у співпраці з Дніпропетровським регіоном, особливо в космічній галузі. Про це заявила надзвичайний і повноважний посол Мексики в Україні Беренісе Рендон Тавалера на зустрічі з першим заступником Дніпропетровської ОДА В'ячеславом Задорожним.
10:42
Дніпропетровська обласна рада надала спеціальні дозволи державному підприємству «Північгеологія» на вивчення і дослідно-промислову розробку двох родовищ золота. Про це "Радіо Свобода" повідомили в прес-службі ради.
08:33
Дніпропетровська міська рада створить електронні адреси для народних обранців на базі домену dniprorada.gov.ua, який коштуватиме бюджету міста 267 тисяч гривень.
14:40
У Дніпропетровську буде створено електронну карту місць відпочинку. Окрім цього, в усіх місцях відпочинку варто розвинути мережу Wi-Fi.
08:00
У Дніпропетровську невідомий стріляв по людях, що стояли за молоком. Це сталося вдень у спальному районі міста на подвір'ї багатоповерхівки.