Днiпро

15:21
Залізничний вокзал Дніпропетровськ посів перше місце серед залізничних вокзалів України в галузевому змаганні за результатами роботи у 2011 році.
13:24
Мешканці Дніпропетровська отримали до 23 лютого і 8 березня іменні вітальні листівки, надруковані на дорогому папері. Ініціаторами привітання виступили перший заступник мера Дніпропетровська Ігор Циркін і голова обласної адміністрації Олександр Вілкул.
09:38
У Дніпропетровську у неділю відбулися пам'ятні заходи, присвячені роковинам зі дня смерті засновника Народного Руху В'ячеслава Чорновола.
16:17
Упродовж кількох місяців бандити діяли на території міст Дніпродзержинськ та Марганець Дніпропетровської області. Як з'ясувалося, організував і очолив стійке злочинне угрупування 46-річний громадянин, раніше засуджений до 11 років позбавлення волі за тяжкі злочини, уродженець міста Дніпродзержинськ.
11:00
Заступник голови Дніпропетровської обласної ради, депутат облради Вікторія Шилова виключена з Партії регіонів «за розпалювання міжнаціональної ворожнечі і використання адмінресурсу в особистих цілях» рішенням виконкому обласної організації Партії регіонів, повідомили в прес-службі облорганізації партії.
11:32
З нагоди свого 100-річного ювілею Дніпропетровський слідчий ізолятор випустив рекламний буклет, у якому розповідає про "досягнення" закладу та персонал, що дбає про ув'язнених.
16:51
Визначення меж виборчих округів на виборах народних депутатів у Дніпропетровській області - до цього обговорення закликає дніпропетровців Комітет виборців України (КВУ) та низка інших громадських об'єднань.
14:13
Вперше у Дніпропетровську відбувся телеміст з Європейським центром ядерних досліджень, що у Швейцарії.
12:10
31 березня у міській бібліотеці ім. Свєтлова відбудеться літературний конкурс «Щоб далі йти дорогою одною». Це щорічний захід, котрий проводять Всеукраїнське жіноче товариство ім. О. Теліги та «Молода Січ», на вшанування видатної поетеси.
14:06
У житлі, що лишилося вихованцю інтернату від батьків, прописались квартиранти. За півроку після рішення суду про виселення, вони не покинули будинок. Хлопець стверджує — його пускають під дах суворо за розкладом. А ще примушують сплачувати за світло.