Днiпро

22:01
В Дніпропетровську готуються до відкриття найбільшого у Східній Європі Музею пам'яті єврейського народу та Голокосту. Дата офіційного відкриття - 16 жовтня.
17:56
13 вересня в ІА "Днепр Пост" відбулося обговорення ухваленого напередодні Дніпропетровською міською радою рішення про надання російській мові статусу регіональної.
20:23
Активісти кампанії "Помста за розкол країни" у Дніпропетровську 9 вересня поширювали листівок з інформацією, чому не можна голосувати за Партію регіонів. У Кіровському й Бабушкінському районах активісти також розповсюдили листівки з інформацією, чому не можна голосувати за одного з кандидатів від Партії регіонів, Івана Ступака, що балотується до Верховної Ради по округу № 26.
14:43
Фестиваль «Аkihabara» – це щорічний проект, що ставить за мету співробітництво з японськими культурними центрами та студіями мультиплікації, проведення міжнародного конкурсу аматорського аніме, культурний обмін та спілкування.
16:45
Осінь - час йти до школи. Здобувати нові знання йдуть школярі та студенти. Галерея-магазин «Чорна ящірка» також відриває школу. Вчитимуться в ній письменники-початківці.
13:02
Днями в Хорватії затримали українця, якого США звинувачують у крадіжці більше $20 млн через інтернет.
19:11
В історичному музеї Дніпропетровська з’явилася новинка комп’ютерних технологій: тепер всіх відвідувачів у фойє зустрічає електронний «гід».
11:46
20-річну дніпропетровчанку гвалтували, душили, а потім хотіли спалити двоє чоловіків. НП сталася 11 серпня в 18.00 в тупику 12 трамвая.
18:07
У рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» вченими Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) розроблено унікальний проект щодо створення навчально-наукового академічного містечка інноваційних технологій (Інноваційний технологічний центр).
11:52
23-річний житель Дніпропетровська щоб не повертати борг в 500 гривень убив свого кредитора. Трагедія розігралася на лівому березі міста на вулиці Янтарної.