Днiпро

19:23
У дніпропетровському торговельному центрі «Пасаж» з учорашнього дня на великому плазмовому екрані транслювали передачі загальнонаціонального "5-го каналу".
18:52
Як повідомив один з координаторів місцевого Майдану Василь Сухов, оголошена "загальна мобілізація" для поїздки у Київ. Організатори акції перенесли традиційне дніпропетровське віче з неділі на суботу для того, щоб активісти змогли 19 січня прибути на Євромайдан до столиці.
14:40
Мешканцям Дніпропетровську не варто дивуватись, коли непрошені гості ходять до них у будинку і запитують «… як вони оцінюють роботу сьогоднішньої влади»?. А все це робиться ще й з урахуванням даних останнього перепису населення поквартирно.
17:26
Дніпропетровська компанія - власниця продовольчих магазинів Varus поглинає супермаркети міжнародної мережі. Супермаркети мережі Spar закриваються, а в їх приміщеннях будуть відкриті магазини дніпропетровської мережі Varus.
22:23
2 січня в парку Перемоги районного центру Нікополь фарбою розмалювали пам'ятний знак «Героям антібільшовицького Троїцького постання» доби визвольних змагань 1917-1921 рр.
00:30
Зазвичай саме в грудні співробітники управління громадської безпеки проводять цілеспрямоване відпрацювання ринків, магазинів, кіосків з метою припинення незаконної торгівлі побутовими піротехнічними засобами.
00:29
Молоді активісти 19 грудня розпочали відеотрансляцію у реальному часі подій, пов'язаних з Євромайданом у Дніпропетровську. На озброєнні хлопців переносний wi-fi роутер, планшет і смартфон. Вони хочуть, аби протест у Дніпропетровську висвітлювався об'єктивно та на максимально широку аудиторію.
13:45
Людей, яких привезли з Дніпропетровська до столиці на підтримку Партії регіонів, ошукали на півтисячі кожного. Зокрема, ввечері 14 грудня близько 21.00 біля центрального входу до Виставкового центру журналісти нарахували близько 50-60 автобусів з дніпропетровськими номерами.
00:17
Ветерани багатьох колишніх локальних воєнних конфліктів приїхали на столичний Майдан з різних регіонів України, щоб попередити насилля. "Афганці" Дніпропетровська розповіли, що перший напад їм довелось відбити ще до від'їзду з рідного міста: на Європейській площі їх автобус зазнав атаки невідомих.
16:17
«Учора вночі знову були спроби зачистити Євромайдан. Бійці «Беркуту» та правоохоронці зносили наметове містечко, застосовували сльозогінний газ, штурмували будинок профспілок. Мітингувальники звернулися по допомогу до киян. Які тисячами приходили в центр міста з різних районів столиці. І Майдан вистояв!», - заявила голова обласної організації партії УДАР Олена Васильченко. .