Днiпро

16:57
Кореспондент місцевої газети «Популярные Ведомости» опитав мешканців міста Павлоград Дніпропетровської області про їх готовність захищати країну від агресії Росії.
18:17
Заступник державного секретаря США Венді Шерман відвідала Дніпропетровськ, де мала ділову зустріч з головою місцевої ОДА Ігорем Коломойським та журналістами.
13:53
Свідомі жителі Дніпропетровська намагаються всіляко допомогти українським воякам.
12:10
Активісти міста Дніпропетровськ Віктор Романенко, Ігор Руденко, Віктор Таратушка,Сергій Бойчук та Дмитро Кашик ініціювали відкриття громадської приймальні.
16:30
На Дніпропетровщині у ході підозрілих соціологічних опитувань проводять антиукраїнську агітацію.
10:01
Сьогодні в Дніпропетровську близько 100 громадян пікетували обласне управління ДАІ.
11:37
На черговій сесії Дніпропетровської міської ради оголошено про створення депутатської групи «Наше місто», до якої вступили 57 депутатів: фракції «ВО Демократи» (це та частина "Фронту змін", яка не об'єдналась з БЮТ), ВО «Батьківщини» та позафракційні депутати.
20:54
Прокуратура буде розслідувати дії чиновників 26 січня 2014 року. По це сьогодні заявив новий прокурор Дніпропетровської області Роман Федик.
13:58
9 березня на відзначення 200-літнього ювілею поета тисячі жителів Дніпропетровська зібралися на Шевченківське віче в центрі міста, на площі Героїв Майдану (колишня площі Леніна).
01:06
Учасники багатотисячного мітингу 2 березня виступили за цілісність України.