Днiпро

13:25
8 грудня у Дніпропетровську в парку ім. козака Лазаря Глоби відбулось Народне Віче на підтримку вимог Євромайдану. Загалом на міський Євромайдан цього дня, за різними підрахунками, прийшли від 5 до 10 тисяч небайдужих дніпрян.
07:38
В наступному сезоні Друга ліга може поповнитися відразу 6 новими клубами. Серед них і оголошений цього року банкрутом криворізький "Кривбас". Про це в ефірі телеканалу "Футбол" повідомив президент Професійної футбольної ліги Мелетій Бальчос.
17:30
У Дніпропетровську в суботу близько 70 людей пікетували 51-й обласний державний телеканал. Спочатку учасники акції автоколоною з кількох десятків машин з державною символікою проїхали від Фестивального причалу до проспекту Гагаріна.
00:32
Фанати "Металіста" відмовляються їхати на догравання матчу 12-го туру чемпіонату України з "Дніпром", яке відбудеться 4 грудня. Таку позицію висловило фанатське об'єднання "Север Правый".
17:00
В Павлограді на Дніпропетровщині триває безстрокова акція на підтримку київського Євромайдану. 3 грудня в міському сквері ім. Горького зібрались кілька десятків городян. На свій мітинг вони прийшли з прапорами України та Євросоюзу.
17:22
Обласне віче почалось сьогодні о 12.00 перед входом в Центральний парк культури і відпочинку імені Лазаря Глоби. На площі спочатку зібралося близько тисячі городян, до яких приєдналися колони активістів ВО "Свобода" та УДАРу з партійною символікою та плакатами.
16:18
27 листопада в Культурному Центрі "Арт-Вертеп" (вул. Червона, 11) має відбутись перше у Дніпропетровську заняття з слухачами Всеукраїнського проекту «Безкоштовні курси української мови».
13:20
У Дніпропетровську сьогодні відновлять Євромайдан на міській Європейській площі, знесений вночі невідомими молодиками. За словами одного з координаторів акції Микити Проданця, в її учасників «немає на руках рішення суду про заборону проведення акцій на Європейській площі. Ніхто нам це рішення не вручав».
14:09
23 листопада у Дніпропетровську громадськість провела жалобний мітинг в пам'ять загиблих від Голодомору. Близько ста активістів, представників громадських організацій, а також свідки Голодомору зібралися на привокзальній площі, біля пам'ятника одному з керівників радянської України Григорію Петровському.
13:42
Міське управління міліції Дніпропетровська вчора обшукало офіс інтернет-ресурсу clumba.ua за підозрою у розміщенні дитячої порнографії. "Міліція, отримавши рішення суду, здійснила обшук", - повідомив представник дніпропетровської міліції.