Днiпро

11:09
У понеділок, 13 жовтня, виповнюється 7 років з дня трагедії на вул. Мандриківській, 127, в Дніпропетровську, під час якої загинуло 23 людини, в тому числі 9 дітей. Інформує ІА «Мост Днепр».
10:57
Цього тижня в Дніпропетровську в бійця з АТО в квартирі вибухнула граната. Під час розпивання спиртних напоїв 27-річний чоловік хвалився перед товаришами військовим трофеєм. У результаті стався вибух. Дві людини загинуло, ще один знаходиться в лікарні, повідомляють "Деталі. Підсумки".
11:57
У вересні поточного року майстернями Софіївської виправної колонії в якості експерименту був налагоджений випуск твердопаливних котлів тривалого горіння. Враховуючи вартість вугілля і інших видів твердого палива, керівництвом установи одночасно було ухвалене рішення про виробництво паливних брикетів з відходів макулатури.
19:22
Учора і сьогодні в нашому місті працюють гості з Німеччини і декількох регіонів України. Інформує сайт «056».
12:31
Двоє людей загинуло. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Дніпропетровській області. Передає сайт "056."
12:25
У Дніпропетровську в поточному році, порівняно з торішнім періодом, більш ніж в 3 рази скоротилася кількість угод з нерухомості.
19:32
На Дніпропетровщині хід імплементації нового Закону «Про вищу освіту» аналізуватимуть за допомогою європейської методики «PRIME». Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ».
19:27
У той час, коли напруженість в країні зростає, економіка тріщить, а стабільність і мир – це найбажаніша мрія мільйонів українців, Дніпропетровщина продовжує нарощувати обсяги виробництва та підвищувати зарплати працівникам. На сьогодні середня зарплата в регіоні складає 3 699 грн, що значно перевищує показники всіх областей України, окрім Києва. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.
13:14
В місті Павлоград у Дніпропетровській області створять індустріальний парк. Про це під час прес-конференції сказав голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, передає кореспондент УНН.
12:21
На базі криміналістичного центру обласної міліції проводитимуть експертизу тіл загиблих військових.